Wat hebben klanten aan Via Nova gehad?


Professioneel en persoonlijk

Ik zou Via Nova Coaching (Sonja Hopmans) aanbevelen omdat zij een zeer professionele aanpak hanteert, to the point en met een persoonlijke benadering die zeer prettig en uniek is.
Door haar coaching durf ik nu te zijn wie ik ben en daar trots op te zijn, het heeft mij evenwichtiger, steviger gemaakt.
Ik heb de manier van werken als zeer prettig ervaren. Adequaat en met de juiste input aan handvatten op het juiste moment.
Ik ging na elke sessie met een goed gevoel naar huis, vol vertrouwen en energie.
Veel succes met je mooie bedrijf!

Tineke

 

Zelfvertrouwen

Mijn ervaring met vianovacoaching is zeer positief.
De manier waarop Sonja coacht komt echt bij je binnen.
Sta nu met meer zelfvertrouwen en veel positiever in het leven! Kan het iedereen aanraden!

Patrick

 

Storm van het leven

Via Nova Coaching bood mij de veiligheid die ik nodig had in een hele onstabiele fase in mijn leven. Sonja stimuleerde mij door inspirerende trainingssessies om dicht bij mezelf te blijven en m'n emoties positief te benaderen: Ik MAG voelen wat ik voel en zijn wie ik ben. Dit heeft mij geholpen mijzelf te accepteren en de moeilijkheden in het leven op een andere, meer rustige wijze, te benaderen. Daarnaast volgde ik nog een groepstraining die mij, aansluitend op mijn persoonlijke sessies, heel erg hielpen niet in de stress te schieten maar rustig te blijven en me bewust te zijn van de invloed van lichaam en geest op elkaar. Het contact met de medecursisten gaf veel (h)erkenning.
Ik kijk met een warm gevoel terug op de sessies van Via Nova Coaching en kan het van harte aanbevelen.

Elise

 

To the point

Ik heb begin 2013 bij Sonja een aantal coachsessies gevolgd en daar veel aan gehad. Sonja is heel praktisch in haar manier van coachen en komt gelijk ‘to the point’. Ik had daardoor na een coach sessie gelijk weer genoeg input om zelf mee aan de slag te gaan. Het heeft mij geholpen dat ze ook met mij keek naar hoe een relatie met een ander een rol in speelde in mijn coachvraag. Ik vond de coach sessies sterk in het teken van het ‘NU’ staan en dat was prettig.

Bianca

 

(Veer)krachtig op mijn werk

Toen ik vast liep op mijn werk in de communicatie met collega’s en mijzelf ging ik op zoek naar een coach.
Via Internet kwam ik op de site Via Nova coaching terecht en wat mij aansprak was dat niet alleen het denken, maar ook het lichaam en de ziel werden aangesproken.
In het coachtraject creëert Sonia een open, warme en veilige ruimte waarin ik mijzelf durfde te openen en laten zien. Hierdoor werd ik mij bewust van mijn handelen en leerde ik bij mijzelf te blijven EN in contact met de ander/ collega’s te blijven.
Door oefeningen en huiswerk opdrachten heb ik ontdekt wat mijn kracht is en hoe ik deze o.a. in mijn werk kan inzetten. “Ik mag er zijn”.
Dank je wel Sonia voor deze waardevolle ervaring!

Joke

 

Pieterpad

Na een ernstige breuk in mijn fysieke en geestelijke ‘zijn’ een half jaar moeten revalideren. Woorden van rouw genoeg, de emoties bleven uit. Na een gouden tip van een kennis de vraag aan Sonja: ‘Mag ik proberen om via het doek mijn verhaal te vertellen en zo proberen de ingrijpende gebeurtenis een plaats te geven?’. Schilderde letterlijk het bospad en de breuk in mijn leven. Beleefde nog een keer met palletmes de krassen in mijn ziel en het rood van de ambulances. En het echte zand van het Pieterpad verwerkte ik erin. Liep het pad opnieuw van die mooie zomerdag die omsloeg in verdriet en frustratie. Maar nu met Sonja naast mij. Met haar en met zorg uitgezochte muziek schilderde ik mij toen (en nu nog in de schildercursus) een nieuwe weg naar mijn gevoel.

Joanne 2014

 

Spiegel en eigen koers

Samen een liefdevolle relatie opbouwen, in een samengesteld gezin, waarin ook ruimte moet zijn voor elkaars ex-partners, dat vonden wij niet meevallen. Om daarbij advies te krijgen kwamen wij in contact met Via Nova coaching. Bij Sonja vonden wij een luisterend oor en een spiegel om naar onszelf te kijken, maar vooral vonden wij een coach die ons adviseerde binnen de grenzen van ons gevoel, maar die ons ook de wake up call gaf, dat wij zelf aan het roer van ons leven staan. Anderen proberen soms de richting te veranderen, maar wij bepalen zelf de koers. We gaan het nu, na een aantal coachingsgesprekken, verder zelf doen, maar we weten dat we bij Sonja terecht kunnen als het nodig is!

Gouda, 17 augustus 2014

 

Intelligent en creatief

Sonja Hopmans is een intelligente en creatieve vrouw die naar mijn weten ook intuďtief coacht. Ze behandelt 'haar patiënt' als zijnde een gelijke, terwijl ze toch coach blijft. Naast deze eigenschappen heb ik ook voor haar gekozen, omdat ze kunstenares is. Ik vind en vond het belangrijk dat iemand die mij coacht weet wat een creatief beroep inhoudt. Door deze combinatie kon ik me overgeven, omdat ik me begrepen voelde. Ik had en heb veel aan de gesprekken met haar.

Hélčn

 

Prikkelen

Sonja luistert met haar hart, stelt vragen zodat er vaak een lampje gaat branden die het licht doet schijnen op de dingen waar je vragen over hebt.
Ze prikkelt je om aan de slag te gaan (nee, geen bergen huiswerk hoor).Heel snel komt er ruimte zodat je vaak in een paar sessies weer vooruit kan. Ik ben blij dat ik Sonja ontmoet heb, dank je wel.

Marianne