Over Sonja


Toegankelijk, aandachtig en betrokken

 

Ik ben Sonja Hopmans (1974), procescoach en trainer. Na mijn studie aan Kunstacademie Minerva studeerde ik onder meer HBO Maatschappelijk Werk en behaalde ik bij Academie Wending de Master’s Degree NLP en Post Master Transpersoonlijke Ontwikkelings Coaching. Inmiddels heb ik vijftien jaar ervaring op het gebied van procesmatige, psychosociale coaching en training.

Als je met mij in gesprek gaat, ben ik er voor jou en neem ik ruimte om je goed te horen en ‘zien’. Ik stel je vragen of laat dingen zien. Zo krijg je meer helderheid over jezelf in de (lastige) situatie en over waar je in werkelijkheid naar verlangt. Ik breng je in de gelegenheid om in de spiegel te kijken en jezelf te ontmoeten. Dit zal je confronteren met wie je bent, wat je gelooft en wat je doet. Ik doe dat helder, zorgvuldig en neem jouw grenzen in acht. Je komt tot nieuwe manieren die passen bij wie je bent en waarmee jouw potentie zichtbaar wordt.

Ik werk vanuit een open houding en heb de intentie om met maximale kwaliteit aanwezig te zijn. Mensen ervaren mij als toegankelijk, aandachtig en betrokken. Mijn motto is: ´Durf te zijn wie je bent, om te worden wie je kunt zijn´.

Naast mijn werk als coach, exposeer ik regelmatig mijn eigen werk en geef ik schildercursussen en -workshops. Daarover is meer te lezen op de site
www.sonjahopmans.nl.