Coaching: meer uit jezelf halen


Loop je vast in een situatie? Loopt een bepaald contact moeizaam? Of wil je een nieuwe weg inslaan?

 

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten die bedoeld zijn om in deze wereld te kunnen leven en werken. De diversiteit tussen mensen is mooi en maakt het leven kleurrijk.
Tegelijkertijd zijn verschillen tussen mensen soms ook bijzonder lastig. Juist in relatie tot anderen, ontmoet je verschillende reacties van jezelf. Onzekerheid of kracht, macht of onmacht. Liefde of wrok, leegte of vervulling. Handigheid of onhandigheid.

André Groeneveld

foto: André GroeneveldDoor mijn coaching leer je jezelf beter kennen en durf je jezelf meer te zijn, waardoor je meer regie krijgt over je leven. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen proces. Je wordt meer succesvol op alle vlakken in je leven en je komt minder in conflict met jezelf of anderen. Het gaat dan niet om presteren, maar om een natuurlijke kwaliteit die je inzet. Je hebt energie, bent ontspannen en ervaart vrijheid. Je maakt bewuste keuzes die passen bij de situatie en die bijdragen aan goed samenleven en samenwerken. Leven en werk worden lichter en winnen aan kwaliteit.
Door mijn ervaringsgerichte aanpak kom je snel tot de kern. Je merkt in korte tijd verandering in je dagelijks leven. Soms zijn 1 tot 3 sessies al voldoende om verder te kunnen.